2021 Model Skoda Kamiq Fiyat Listesi ve Yakıt Tüketimi 2024 • Güncel Fiyatlar

2021 Model Skoda Kamiq Fiyat Listesi ve Yakıt Tüketimi

81 / 100

Skoda markası her geçen gün kendini geliştiriyor ve performans değeri daha yüksek modeller ortaya koyarak karşımıza çıkıyor. Yeni üretime sürülen Skoda Kamiq modeli alışılmışın dışındaki görünümüyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Son model gelişmiş bir teknoloji ve üst donanımla üretilen 2021 model Skoda Kamiq fazlasıyla konforlu bir yapıya sahip, bu saymış olduğumuz özellikler de onun dikkat çekmesinde ve beğeni uyandırmasında büyük rol oynuyor.

Skoda Kamiq Modelinin Genel Özellikleri

Skoda markasının yeni gözdesi olan Kamiq, SUV serisinin bir modeli olarak piyasaya sürülüyor. Skoda Kodiaq ve Skoda Karoq arasında bir model olan Skoda Kamiq farklı tarzı ve tasarımıyla büyük bir beğeni topluyor. Modern bir duruşu, sade havası, yerden daha yüksekte olması ve rahat oturma pozisyonları sağlamasıyla da alıcılarına avantajlar sağlıyor.

Geniş iç dinamikleri ve görüş alanının yüksekliği aile aracı olarak tercih edilmesine ve bunun yanı sıra farklı tarzı,  rahat kullanımı ve şehir hayatının tüm zorluklarında, engebeli yollarda yardımcı olması tercihler arasında ilk sıralarda bulunmasına sebep oluyor.

2021 Model Skoda Kamiq Boyutları

Skoda Kamiq boyutları ile de rakiplerinin arasından sıyrılmayı başarabiliyor. Hem küçük hem de büyük bir görünüme sahip.  Boyut konusunda ortak bir karara varılamamasının nedeni ise perspektif bilimine yoruluyor. Geniş bir iç hacme sahip olması yanı sıra boyut olarak küçük olması rahat park edilmesi ve kolay manevra yapılması gibi avantajlar sağlıyor.

Boyutlarını tam olarak söyleyecek olursak:

Skoda Kamiq Uzunluk:

4241 mm

Skoda Kamiq Genişlik:

1793 mm

Skoda Kamiq Yükseklik:

1531mm

Skoda Kamiq Modelinin Premium Donanımları

Skoda Kamiq modelinde başlıca merak edilen özellikler var. Ekran, klima, ve koltuk konforu en çok merak edilen sorular arasında yer alıyor.

Skoda Kamiq’in içine girildiğinde ilk olarak genişliği ve ferahlığıyla dikkatimizi çekmeyi başarıyor. Daha sonra yumuşak malzeme kullanılması, işçiliğin kalitesi, sade ve modern tasarımı ile bu dikkati canlı tutabiliyor.

  •  . Sürücü ve ön yolcu koltuğunda hava yastığı, yan hava yastıkları
  • . Gergin emniyet kemeri ve arkada üç noktadan bağlı emniyet kemeri
  • . Sürücünün yorgunluk tespit sistemi
  • . Krom çerçeveli ön ızgara
  • . Kablosuz bağlantı sistemi
  • . Anahtarsız çalıştırma sistemi
  • . Arka park sensörü
  • . Çift bölgeye sahip klima sistemi
  • . 400 litre bagaj alanına sahip , arka koltuklar katlandığında 1395 litreye kadar yükselebiliyor
  • . 17 İNÇ alaşımlı jantları, 8 İNÇ  dokunmatik ekranı
  • .  Çoklu çarpışma freni
  • . Lastik basıncı kontrol sistemi
  • . Top LED arka aydınlatma grubu
  • . Pİ-LED ön farlar
  • . Otomatik katlanabilen yan aynalar
  • . E-Call acil durum çağrı sistemi
  • . Patinaj önleyici elektronik sistem
  • . Kaza anında yakıt akışını kesme sistemi
  • . Hız sabitleme sistemi
  • . Start-stop sistemi
  • . Led gündüz farları
  • . Yağmur ve far sensörü

Saymakla bitmeyecek kadar özelliğe sahip olan Skoda Kamiq, vermiş olduğumuz bazı özellikleriyle alıcılarını cezp etme konusunda oldukça başarılı olacağı tahmin ediliyor. Bu özelliklerden genel hatlarıyla bahsettik, şimdi de biraz yakıt tüketiminden bahsedeceğiz.

Skoda Kamiq Modeli ve Teknik Detayları   

Skoda Kamiq, öncelikle teknik özelliklere baktığımızda yeni üretime sürülmüş olan bu model teknik detayları dolayısıyla çok fazla talep görmekte ve sadece DSG otomatik şanzıman sistemiyle satışa sunulabilmektedir.

. Bir saatte en fazla 200 km hıza çıkabilir ve aracın ivmelenme süresi ise tahmini olarak 10 saniyeyi bulmaktadır.

. 3 farklı motor özelliğine sahiptir. Bunlar; 1.0 TSI 115 PS, 1.5 TSI 150 PS ve 1.6 TSI 115 PS ‘dir. 1.0 olan motorda 200 tork, diğerlerinde ise 250 tork bulunmaktadır.

. Aracın yakıt performansı rakiplerine kıyasla oldukça iyidir. Araç tahmini olarak 100 km’ de 6 veya 7 litre yakıt tüketmektedir.

. Vites tipi; 6 ileri otomatik

.Yakıt türü; benzin

. Silindir hacmi; 999 cc

. Silindir sayısı; 3

. Şanzıman türü; otomatik

. Motor tipi; içten yanmalı

. Segment; B

. Yakıt kapasitesi; 50 litre

. Besleme tipi; turbo

. Araç türü; binek

. Motor silindir hacmi; 1598 cc

. Beygir gücü; 115 hp

. Seri; Kamiq

. Azami hız; 193 km

. Boş ağırlık; 1251 kg

. Dönüş çapı; 10.80 mt

. NCAP-ANCAP yılı; 2019

. Aktarma; önden çekişli

. Şehir içi ortalama tüketim;  5.7 litre

. Şehir dışı ortalama tüketim; 4.4 litre

. Araç 2 yıl sınırsız garanti ile satışa sunulmaktadır.

 

2021 Model Skoda KAMIQ Fiyat Listesi Güncel

2021 Model Skoda KAMIQ Premium 1.0 TSI 110 PS Otomatik Vites Fiyatı

307.900 TL

2021 Model Skoda KAMIQ Premium 1.0 TSI 115 PS Otomatik Vites

Fiyatı

311.900 TL

2021 Model Skoda KAMIQ Premium 1.5 TSI ACT 150 PS Otomatik Vites

Fiyatı

330.900 TL

2021 Model Skoda KAMIQ Premium 1.6 TDI SCR 115 PS Otomatik Vites

Fiyatı

348.400 TL

 

Sıkça Sorulan Sorular

Skoda markasının yeni gözdesi olan Kamiq, SUV serisinin bir modeli olarak piyasaya sürülüyor. Skoda Kodiaq ve Skoda Karoq arasında bir model olan Skoda Kamiq farklı tarzı ve tasarımıyla büyük bir beğeni topluyor. Modern bir duruşu, sade havası, yerden daha yüksekte olması ve rahat oturma pozisyonları sağlamasıyla da alıcılarına avantajlar sağlıyor. 

Skoda Kamiq boyutları ile de rakiplerinin arasından sıyrılmayı başarabiliyor. Hem küçük hem de büyük bir görünüme sahip.  Boyut konusunda ortak bir karara varılamamasının nedeni ise perspektif bilimine yoruluyor. Geniş bir iç hacme sahip olması yanı sıra boyut olarak küçük olması rahat park edilmesi ve kolay manevra yapılması gibi avantajlar sağlıyor.   Boyutlarını tam olarak söyleyecek olursak:

Skoda Kamiq, öncelikle teknik özelliklere baktığımızda yeni üretime sürülmüş olan bu model teknik detayları dolayısıyla çok fazla talep görmekte ve sadece DSG otomatik şanzıman sistemiyle satışa sunulabilmektedir. . Bir saatte en fazla 200 km hıza çıkabilir ve aracın ivmelenme süresi ise tahmini olarak 10 saniyeyi bulmaktadır. . 3 farklı motor özelliğine sahiptir. Bunlar; 1.0 TSI 115 PS, 1.5 TSI 150 PS ve 1.6 TSI 115 PS ‘dir. 1.0 olan motorda 200 tork, diğerlerinde ise 250 tork bulunmaktadır.


Hiç yorum yapılmamış.

Yorum yap